Langzaam maar zeker worden steeds meer familiegegevens aan de database van de Vroegere bewoners Minnertsga toegevoegd. De teller loopt op naar de 2000 personen. Ook komen er steeds meer foto’s in te staan.

 

Dit weekend zijn er veel gegevens van de familie Vrieswijk en enkele aanverwanten toegevoegd. De website met deze familiegegevens wordt regelmatig bekeken.  En daar ben ik blij om, want dat was ook mijn bedoeling.  Een digitaal monument voor de vroegere bewoners van Minnertsga. Zo kunnen nakomelingen kennis nemen van hun vroegere familieleden en foto’s bekijken.Gezin-Dijkstra-Pier-Marijke

Regelmatig ontvang ik reacties met vragen, maar er worden mij ook foto’s toegestuurd. Vorige week kreeg ik van Eelco Smidt een foto van Pier en Marijke Dijkstra met hun kinderen.  De foto is gemaakt toen dochter Susanne (1934) trouwde met Ype Terpstra. De foto is gemaakt in januari 1955 voor het oude gemeentehuis in Sexbierum. De andere kinderen zijn Tieteke (1947) en Jan ( 1949). Deze foto krijgt ook een plaats in de database.

Als er lezers zijn die foto’s hebben van vroegere bewoners van Minnertsga dan zou ik graag een scan of een kopie willen ontvangen. Want met uw hulp wordt het digitale monument alleen maar mooier en completer.

U kunt uw gescande foto’s eenvoudig via het contactformulier meesturen. Ze komen dan automatisch bij mij in de mailbox terecht. Ik probeer de foto’s en de familiegegevens zo spoedig mogelijk in de database te zetten. En in verband met de privacy worden van nog levende personen alleen de naam en geboortejaar vermeld en verder geen detailinformatie.

Handsign